Facebookyoutubeinstagram

Ilta Lauran kanssa on yhden naisen rohkea näky talk showsta, joka rakentuu kristillisen arvopohjan päälle. Talk show tuo lavalle aitoa kohtaamista, uskoa hyvään ja toivoa tulevaan silloinkin, kun toivoa ei näyttäisi olevan. ILK tekee sen tavalla, joka ei häpäise shown vieraita saati yleisöä, vaan asettaa kaikki samalle viivalle ihmisarvoa kunnioittaen. Viihdyttäen, rehellisesti ja rohkeasti.

Tähän näkyyn oli helppo yhtyä.

Sain olla Lauran kanssa juontamassa erästä suurta tapahtumaa vuonna 2008 Turussa. Tapahtuma oli merkittävä ILK:n synnylle. Laura sai tuolloin sydämelleen kutsumuksen aloittaa kristillinen talk show Suomessa. Show menisi sinne, missä ihmiset ovat, se tehtäisiin laadukkaasti ja se edustaisi rehellisesti sitä kristillisyyttä, joka Lauran sydämessä elää. Tähän näkyyn oli helppo yhtyä. Saman vuoden lopulla oli ensimmäinen Ilta Lauran kanssa – kristillinen talk show Turun Linnateatterissa. Ilta oli loppuunmyyty.

Näky elää edelleen. ILK jatkaa kulkuaan sytyttäen ihmisten sydämiin toivon kipinöitä eri puolilla Suomea. Kannamme entistäkin rohkeammin sitä soihtua, joka seitsemän vuotta sitten syttyi. On etuoikeus saada olla tässä ilossa mukana. Tule sinäkin.

Siunaavin terveisin,

Lauramaria
Gospel -muusikko

Facebooktwitter