Facebookyoutubeinstagram

Tässä ja nyt

refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/jACOIa150JQBy4nVTV0seXsZZQeHA66z5JLZ2j1XZFo
16.11.2016

Koska olet viimeksi istunut kannonnokkaan, kuunnellut luonnon ääniä, antanut ajatusten tulla ja mennä omia menojaan? Pysähtynyt kaiken kiireen keskellä? Pysähtyminen on vaarallista, koska silloin saa ja joutuu kohtaamaan sen, jota eniten pelkää: oman itsensä kipuineen, pelkoineen, heikkouksineen. Kuitenkin vain omat pimeät puolensa kohtaamalla on mahdollista nähdä valon pilkahdus, saada toivoa toivottomuuteen, löytää vastaus kysymykseen: kuka minä olen?
Elämän ja kuoleman kysymyksistä keskustelemassa levollisesti takan ääressä terapeutti Tommy Hellsten sekä muusikko Jukka Leppilampi. Hellstenin uusin kirja on nimeltään Tähän olen tullut, kun taas Leppilammen uusimman levyn nimi on Tämä huone, tämä hetki. Levyllä soittaa myös tässä illassa musiikista vastaava legendaarinen Marzi Nyman, joka on luvannut illan teeman mukaisesti improvisoida musiikkia, koska, hänen sanoin, ”kaikki muu on turhaa.”

 

Facebooktwitter