Facebookyoutubeinstagram

Kaupungin valot – Luther-kirkko

refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/jACOIa150JQBy4nVTV0seXsZZQeHA66z5JLZ2j1XZFo
18.03.2017
Luther kirkko, Helsinki

Illan aikana oli tarkoitus pysähtyä pohtimaan elämän merkitystä. Jokainen illan vieraista on joutunut tai saanut pysähtyä omassa elämässään perimmäisten kysymysten äärelle: mikä merkitys tällä kaikella on? Mikä merkitys minun omalla elämälläni on? Minkälaisia jälkiä elämä on minuun jättänyt? Minkälaisen jäljen haluan itse jättää jälkeeni?
Entä Jumala -onko hänestä näkynyt jälkeäkään?

Lauran vieraina elämän merkitystä ja merkityksellistä elämää ihmettelemässä:

  • Pirjo Nuotio, jonka koko Suomi tuntee rakastettuna uutisankkurina. Nuotion viimeinen uutislähetys ennen eläkkeelle siirtymistä oli 25.12.2016.
  • Olli Helenius, laulaja-lauluntekijä, jolla aktiivista muusikon uraa takanaan jo reilu 30 vuotta. Viime aikoina Olli on löytänyt sitä, mistä on joutunut päästämään irti.
  • Mika Kalmi on eräänlainen elämäntapaintiaani, joka haluaisi rakentaa ison tiipiin pihalleen ja pitää siellä ambientkonsertin.
  • Jim Hakola toivoo, että hänet muistettaisiin miehenä, joka rakasti Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseään.

Groovesta livemusiikista vastasi turkulainen gospelbändi Lauramaria & ThomasGroove.

Facebooktwitter