Facebookyoutubeinstagram
ke 16.11.2016 klo 19:00
Vanha Navetta, Henttalantie 20, Porvoo

Koska olet viimeksi istunut kannonnokkaan, kuunnellut luonnon ääniä, antanut ajatusten tulla ja mennä omia menojaan? Pysähtynyt kaiken kiireen keskellä? Pysähtyminen on vaarallista, koska silloin saa ja joutuu kohtaamaan sen, jota eniten pelkää: oman itsensä kipuineen, pelkoineen, heikkouksineen. Kuitenkin vain omat pimeät puolensa kohtaamalla on mahdollista nähdä valon pilkahdus, saada toivoa toivottomuuteen, löytää vastaus kysymykseen: kuka minä olen?
Elämän ja kuoleman kysymyksistä keskustelemassa levollisesti takan ääressä terapeutti Tommy Hellsten sekä muusikko Jukka Leppilampi. Hellstenin uusin kirja on nimeltään Tähän olen tullut, kun taas Leppilammen uusimman levyn nimi on Tämä huone, tämä hetki. Levyllä soittaa myös tässä illassa musiikista vastaava legendaarinen Marzi Nyman, joka on luvannut illan teeman mukaisesti improvisoida musiikkia, koska, hänen sanoin, ”kaikki muu on turhaa.”

Lippupaketit:
talk show + alkujuoma 20e
Kolmen ruokalajin marraskuinen illallinen Vanhan Navetan tapaan, alkujuoma + talk show 63e

Liput etukäteen: mail@kannonnokka.com tai 040 967 5789
Talk shown kesto n. 2h väliajan kanssa

Navetan ovet aukeavat klo 17, illallinen klo 17.30 alkaen.
Talk show alkaa klo 19!

Kartta latautuu...

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa -live talk show 16.11. Porvoo

Ilta Lauran kanssa -live talk show: Tässä ja Nyt -Hetkessä elämisen kivusta ja kauneudesta Koska olet viimeksi istunut kannonnokkaan, kuunnellut luonnon ääniä, antanut ajatusten tulla ja mennä omia menojaan? Pysähtynyt kaiken kiireen keskellä? Pysähtyminen on vaarallista, koska silloin saa ja joutuu kohtaamaan sen, jota eniten pelkää: oman itsensä kipuineen, pelkoineen, heikkouksineen. Kuitenkin vain omat pimeät puolensa kohtaamalla on mahdollista nähdä valon pilkahdus, saada toivoa toivottomuuteen, löytää vastaus kysymykseen: kuka minä olen? Elämän ja kuoleman kysymyksistä keskustelemassa levollisesti takan ääressä terapeutti Tommy Hellsten sekä muusikko Jukka Leppilampi. Hellstenin uusin kirja on nimeltään Tähän olen tullut, kun taas Leppilammen uusimman levyn nimi on Tämä huone, tämä hetki. Levyllä soittaa myös tässä illassa musiikista vastaava legendaarinen Marzi Nyman, joka on luvannut illan teeman mukaisesti improvisoida musiikkia, koska, hänen sanoin, "kaikki muu on turhaa." Lippupaketit: talk show + alkujuoma 20e Kolmen ruokalajin marraskuinen illallinen Vanhan Navetan tapaan, alkujuoma + talk show 63e Muista hankkia liput etukäteen: mail@kannonnokka.com tai 040 967 5789 Talk shown kesto n. 2h väliajan kanssa Navetan ovet aukeavat klo 17, illallinen klo 17.30 alkaen. Talk show alkaa klo 19! Tervetuloa pysähtymään tähän hetkeen, olemaan läsnä tässä ja nyt. T. Laura & Vanhan Navetan väki www.iltalaurankanssa.fi
Tarja Koistinen
Tarja Koistinen17/11/2016 @ 21:21
Kiitos viehättävän pirtsakka ja luonteva Laura, eilisestä Porvoon Vanhan Navetan iltamasta 🙂 <3 Ilta oli koskettava aiheineen, - ja Tommy, Jukka ja Marzi ihan parhautta <3 ! Tunnelma oli hetkittäin käsin kosketeltavan kaunis ja kaikki yhteen liittävä <3 Paikka oli rustiikkinen, ja tunnelma soi jatkossakin Jukan ja Martzin levyllä, - sekä Tommyn kirjoissa <3 Ansaitset Laura oman talk-shown tv:ssä, ja sen varmasti kaikki sinulle soisivat :) Onnen tuulia haaveille <3 !
Päivi Rautiainen
Päivi Rautiainen17/11/2016 @ 8:33
Ensimmäistä kertaa Lauran Illassa,mutta ei todellakaan viimeistä.
Olipa kattaus hengellisiä herkkuja.Suosittelen.
Kiitos ja todellakin,tällaiselle Talkshowlle olisi paikka myös Tv:ssä.
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa oli live-tilassa käyttäjän Ilta Lauran kanssa -live talk show 16.11. Porvoo aikajanalla.16/11/2016 @ 19:03
Ilta Lauran kanssa

TULOSSA

  • Ei tapahtumia