Facebookyoutubeinstagram
pe 26.8.2016 klo 19:00
Lempäälän Nuorisoseura, Iluksentie 5, Lempäälä

Illan vieraat tulevat rohkeasti ulos elämän eri lokeroista. Jokainen heistä toteuttaa itseään ja visiotaan välittämättä ympäristön palautteesta. Miten tähän pisteeseen on tultu? Mitä se on vaatinut, mitä antanut? Haluatko sinäkin tulla yhä enemmän omaksi itseksesi, löytää oman muottisi, johon mahtuu vain yksi ihminen -sinä? Tervetuloa mukaan Ilta Lauran kanssa -talk showhun, jossa Laura keskustelee vieraiden kanssa lokeroista ja lokeroiden vierestä.

Vieraat:

Live musiikki: Minna & Jussi Pyysalo

Vapaa pääsy

Yhteistyössä Lempäälän srk

Kartta latautuu...

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa -live talk show Lempäälässä 26.8.2016

Suomen ainoa live talk show Ilta Lauran kanssa nyt Lempäälässä! Illan teema: OUT OF THE BOX Lauran vieraat tulevat rohkeasti ulos elämän eri lokeroista. Jokainen heistä toteuttaa itseään ja visiotaan välittämättä ympäristön palautteesta. Miten tähän pisteeseen on tultu? Mitä se on vaatinut, mitä antanut? Haluatko sinäkin tulla yhä enemmän omaksi itseksesi, löytää oman muottisi, johon mahtuu vain yksi ihminen -sinä? Tervetuloa mukaan Ilta Lauran kanssa -talk showhun, jossa Laura keskustelee vieraidensa kanssa lokeroista ja lokeroiden vierestä. Illan vieraat: toimitusjohtaja Miika Mäkitalo (M-files Oy) yrittäjä Matias Kukkonen (kuntokauppa.fi ja fitwood.fi) luokanopettaja Ville Haapajoki West Coast Swing -tanssinopettaja Rake Salo Live musiikki: MInna & Jussi Pyysalo Vapaa pääsy Yhteistyössä Lempäälän srk
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa05/09/2016 @ 23:39
Todella paljon kiitoksia kaikille Lempäälän ILK-illassa mukana olleille! Mahtavaa porukkaa siellä Lempäälässä, sekä lavalla että yleisössä. Ja erityiskiitos järjestelytiimille! Huomasittehan Markuksen ottamat hienot kuvat, ILK:n fb-seinällä on uusi kuva-albumi. Ilta tuli tänään maanantaina koosteena Radio Deiltä, ja se on vielä jonkun aikaa Radio Dein nettisivulla kuultavana.
Ville Salmijärvi
Ville Salmijärvi28/08/2016 @ 23:05
Tallennettiinko ilta? Milloin / mistä Lempäälän ohjelman voisi kuunnella/katsella?
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa26/08/2016 @ 11:22
Stage valmistuu iltaa varten...! Kiitos Siska Hankela ja Lempäälän mahtavat tyypit!

TULOSSA

  • Ei tapahtumia