Facebookyoutubeinstagram
ti 7.3.2017 klo 19:00
Ravintola Poppari, puistokatu 2-4, Jyväskylä

Talk shown teemana on KAUPUNGIN VALOT. Se kertoo ihmisestä, joka joutuu pysähtymään kiireen ja tehokkuuden keskellä. Mitä pysähtyminen saa hänessä aikaan? Minkälaisia merkityksiä hän alkaa etsiä ja nähdä elämässään? Kuka hän on, millaisia jälkiä elämä on häneen jättänyt -minkälaisen jäljen hän itse haluaa jättää jälkeensä?

Lauran kanssa leirinuotion ääressä omia pysähtymistarinoitaan kertoo kolme rohkeaa matkalaista, jotka kaikki on keitetty monissa liemissä:

  • Mikko Hirvonen, yrittäjä, ex-rallikuski
  • Mikko Kalliola, luova johtaja, markkinointivalmentaja
  • Nina Maarit Partanen, globaalikansalainen, visionäärinen organisoija, mentori

Viiden Michelin -tähden musiikkia tarjoilee Kaupunginteatterin kapellimestari, jazzmuusikko, pianovirtuoosi Lasse Hirvi.

Yleisö on tärkeä osa kokonaisuutta tässä illassa. Saamme yhdessä unohtaa tämän illan ajaksi kiireen ja pysähtyä leirinuotion loisteen äärelle lämmittelemään.

Liput 10/7 euroa ovelta. Ovet auki 18.30, showtime klo 19.

Kartta latautuu...

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa -talk show Kaupungin valot

Poppari osoittautui täydelliseksi paikaksi viettää ILK:ta viime joulukuussa -tupa oli täynnä ja tunnelma tiivis! Tällä kertaa talk shown teemana on KAUPUNGIN VALOT. Se kertoo ihmisestä, joka joutuu pysähtymään kiireen ja tehokkuuden keskellä. Mitä pysähtyminen saa hänessä aikaan? Minkälaisia merkityksiä hän alkaa etsiä ja nähdä elämässään? Kuka hän on, millaisia jälkiä elämä on häneen jättänyt -minkälaisen jäljen hän itse haluaa jättää jälkeensä? Lauran kanssa leirinuotion ääressä omia pysähtymistarinoitaan kertoo kolme rohkeaa matkalaista, jotka kaikki on keitetty monissa liemissä: Mikko Hirvonen, yrittäjä, ex-rallikuski Mikko Kalliola, luova johtaja, markkinointivalmentaja Nina Maarit Partanen, globaalikansalainen, visionäärinen organisoija, mentori Viiden Michelin -tähden musiikkia tarjoilee Kaupunginteatterin kapellimestari, jazzmuusikko, pianovirtuoosi Lasse Hirvi. Yleisö on tärkeä osa kokonaisuutta tässä illassa. Saamme yhdessä unohtaa tämän illan ajaksi kiireen ja pysähtyä leirinuotion loisteen äärelle lämmittelemään. Liput 10/7 euroa ovelta. Ovet auki 18.30, showtime klo 19. Lämpimästi tervetuloa! Pioneeri Laura S.
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa07/03/2017 @ 17:22
Tänään klo 19 Popparissa! MUAH: Laura Waajakoski
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa06/03/2017 @ 18:20
Huomisen esiintymisvaatteet valittu Minzistä, check. Ne on muuten ihanat! Huomenna tiistaina Popparissa siis, se on kevään eka ILK! Showtime klo 19, ovet auki ja lipunmyynti klo 18.30 alkaen. Odotan kohtaavani juuri sinut <3
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa jakoi linkin tapahtumaan Ilta Lauran kanssa -talk show Kaupungin valot.03/03/2017 @ 18:02
Ensi tiistain ILK:n musiikista vastaa itse Jyväskylän kaupunginteatterin kapellimestari Lasse Hirvi. Haastattelin häntä jokin aika sitten Radio Deihin. Tunnin aikana kuunnellaan muutamia Lassen omia lempparikappaleita, joita hän jaksaa kuunnella ja joista inspiroitua aina uudelleen. Mahtavaa saada hänet mukaan. Inspiroivaa viikonloppua kaikille! <3 Laura

TULOSSA

  • Ei tapahtumia