Facebookyoutubeinstagram
to 9.3.2017 klo 19:00
Meilahden kirkko, Jalavatie 6, Helsinki

Kaupungin valojen loisteessa Laura ja Pepe Willberg keskustelevat Suomen eturivin artistin mittavasta ja merkittävästä urasta. Mitkä kappaleet ovat jättäneet erityisen jäljen Pepen mieleen? Mikä on ollut uran aikana merkityksellistä? Minkälaisia jälkiä elämä on Pepeen vuosien aikana piirtänyt? Minkälaisen jäljen hän haluaa itse jättää jälkeensä?

Illan aikana kuullaan syvällistä keskustelua sekä viihdemaailmasta että elämästä ja kuolemasta. Mikä merkitys tällä kaikella on?

Musiikissa itse Pepe Willberg.

Vapaa pääsy, illan aikana kerätään kolehti yhteisvastuulle.

Kartta latautuu...

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa -live talk show

Ilta Lauran kanssa -live talk show "Kaupungin valot" Meilahden kirkossa (Pihlajatie 16) to 9.3.2017 klo 19, vieraana Pepe Willberg. Kaupungin valojen loisteessa, kauniissa Meilahden kirkossa toimittaja Laura Siltala sekä muusikko Pepe Willberg pysähtyvät Pepen laulujen äärelle. Luvassa on sekä vanhempaa, sielukasta tuotantoa että aivan uusia lauluja Pepe Willbergin keväällä julkaistavalta hengellisten laulujen levyltä. Laura sukeltaa Pepen kanssa illan laulujen teemoihin, joten odotettavissa on syvällistä ja henkilökohtaista elämän pohdintaa. Entä mitkä kappaleet ovat jättäneet erityisen jäljen Pepen mieleen? Mikä on ollut uran aikana merkityksellistä? Minkälaisia jälkiä elämä on Pepeen vuosien aikana piirtänyt? Minkälaisen jäljen hän haluaa itse jättää jälkeensä? Tervetuloa kirkkoon pysähtymään merkityksellisten asioiden äärelle. Musiikissa itse Pepe Willberg. Vapaa pääsy, illan aikana kerätään kolehti yhteisvastuulle.
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa jakoi linkin tapahtumaan Ilta Lauran kanssa -live talk show.28/02/2017 @ 10:51
Eva Haapala
Eva Haapala09/02/2017 @ 10:36
Tosi harmi, etten pääse tähän iltaan mukaan. Oma iso tapahtuma samaan aikaan.
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa28/01/2017 @ 20:47

TULOSSA

  • Ei tapahtumia