Facebookyoutubeinstagram
la 18.3.2017 klo 18:00
Luther-kirkko, Fredrikinkatu 42, Helsinki

Illan aikana on tarkoitus pysähtyä pohtimaan elämän merkitystä. Jokainen illan vieraista on joutunut tai saanut pysähtyä omassa elämässään perimmäisten kysymysten äärelle: mikä merkitys tällä kaikella on? Mikä merkitys minun omalla elämälläni on? Minkälaisia jälkiä elämä on minuun jättänyt? Minkälaisen jäljen haluan itse jättää jälkeeni?
Entä Jumala -onko hänestä näkynyt jälkeäkään?

Lauran vieraina elämän merkitystä ja merkityksellistä elämää ihmettelemässä:

  • Pirjo Nuotio, jonka koko Suomi tuntee rakastettuna uutisankkurina. Nuotion viimeinen uutislähetys ennen eläkkeelle siirtymistä oli 25.12.2016.
  • Olli Helenius, laulaja-lauluntekijä, jolla aktiivista muusikon uraa takanaan jo reilu 30 vuotta. Viime aikoina Olli on löytänyt sitä, mistä on joutunut päästämään irti.
  • Mika Kalmi on eräänlainen elämäntapaintiaani, joka haluaisi rakentaa ison tiipiin pihalleen ja pitää siellä ambientkonsertin.
  • Jim Hakola toivoo, että hänet muistettaisiin miehenä, joka rakasti Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseään.

Groovesta livemusiikista vastaa turkulainen gospelbändi Lauramaria & ThomasGroove.

Liput 10 € Luther-kirkon ovelta klo 17.30 alkaen. Showtime klo 18.

Tilaisuus kestää n. 2 tuntia. Väliajalla sekä illan lopuksi Luther-kirkon kahvila palvelee asiakkaitaan.

Kartta latautuu...

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa -Talk Show

Kaupungin valot loistavat Luther-kirkolla (Fredrikinkatu 42) lauantaina 18.3. klo 18! Illan aikana on tarkoitus pysähtyä pohtimaan elämän merkitystä. Jokainen illan vieraista on joutunut tai saanut pysähtyä omassa elämässään perimmäisten kysymysten äärelle: mikä merkitys tällä kaikella on? Mikä merkitys minun omalla elämälläni on? Minkälaisia jälkiä elämä on minuun jättänyt? Minkälaisen jäljen haluan itse jättää jälkeeni? Entä Jumala -onko hänestä näkynyt jälkeäkään? Lauran vieraina elämän merkitystä ja merkityksellistä elämää ihmettelemässä: Pirjo Nuotio, jonka koko Suomi tuntee rakastettuna uutisankkurina. Nuotion viimeinen uutislähetys ennen eläkkeelle siirtymistä oli 25.12.2016. Olli Helenius, laulaja-lauluntekijä, jolla aktiivista muusikon uraa takanaan jo reilu 30 vuotta. Viime aikoina Olli on löytänyt sitä, mistä on joutunut päästämään irti. Mika Kalmi on eräänlainen elämäntapaintiaani, joka haluaisi rakentaa ison tiipiin pihalleen ja pitää siellä ambientkonsertin. Jim Hakola toivoo, että hänet muistettaisiin miehenä, joka rakasti Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseään. Groovesta livemusiikista vastaa turkulainen gospelbändi Lauramaria&ThomasGroove. Vapaa pääsy Ovet aukeavat klo 17.30 Showtime klo 18. Tilaisuus kestää n. 2 tuntia. Väliajalla sekä illan lopuksi Luther-kirkon aulakahvio palvelee asiakkaitaan.
Mika Tunturi
Mika Tunturi18/03/2017 @ 22:42
Hieno ilta oli! ❤
Mika Kalmi
Mika Kalmi18/03/2017 @ 22:25
Kiitos ❤
Mika Tunturi
Mika Tunturi18/03/2017 @ 17:24
Tänne vaan kaikki stadilaiset! Katso Ilta Lauran kanssa!

TULOSSA

  • Ei tapahtumia