Facebookyoutubeinstagram
ke 24.5.2017 klo 19:00
Piazza Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti

Ilta Lauran kanssa -live talk show saapuu Lahteen!
Mikä tekee Lahdesta erityisen? Kokemukseni nimittäin on, että sieltä löytyy oikeanlaista ASENNETTA elämään. Nyt haluan selvittää tämän reseptin salaisuuden. Olen pyytänyt sitä varten oikealla asenteella varustettuja ihmisiä paikalle. Mukana siis ASENNEtyyppejä Lahdesta sekä yksi espoolaisvahvistus:

Räppäri BRÄDI
Tatuoija TONY RAITA
Nyrkkeilijä NIKLAS RÄSÄNEN

Etsin vastauksia kysymyksiin kuten: Onko totta että asenne ratkaisee kaiken? Minkälainen asenne on oikea asenne? Mistä sitä löytää, miten sitä käyttää ja minkälaisina annoksina?

Tiedossa on syvällisen viihteellistä keskustelua, aitoja kohtaamisia, positiivista meininkiä, erinomaista dj-musiikkia, ajatusten lentoa, elämänmakua!

Tämä ilta on sun tilaisuutesi löytää odottamasi vastaus tai elämääsi muuttava kysymys. Suo itsellesi rentouttava vapaailta parhaassa seurassa. Se on vain asennekysymys.

Liput 10e ovelta klo 18.30 alkaen, showtime klo 19.
Talk show kestää n. 2h, sis. väliajan.

Lämpimästi tervetuloa!
♥ Laura

Kartta latautuu...

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa -talk show ke 24.5 Lahti, Piazza Seurahuone

Ilta Lauran kanssa -live talk show tulee Lahteen ensimmäistä kertaa! Keskiviikkona 24.5. Seurahuoneen Piazzalla pärähtää rakkauden- ja asenteentäyteinen live -talk show toimittaja Laura Siltalan vetämänä. Teemana illassa on #asenne. Vieraina illassa on karskit, mutta herkät kundit: räppäri BRÄDI tatuoija TONY RAITA nyrkkeilijä NIKLAS RÄSÄNEN Taustamusiikit taikoo DJ Mark2! Liput 10€ ovelta klo 18.30 alkaen showtime klo 19 Huom. K-18 Talk show kestää n. 2h, sis. väliajan. #asenne #kysymys #vastaus #iltalaurankanssa #livetalkshow #greatpeople #goodmusic #brädi #tonyraita #niklasräsänen #tyyliä #asennetta #arjenyläpuolella Tule viihtymään porukalla! Lämpimästi tervetuloa! <3 Laura ******* Toimittaja Laura Siltala lähtee selvittelemään miksi nimenomaan Lahdesta tuntuu löytyvän oikeanlaista asennetta elämään.Mikä on tämän reseptin salaisuus? Illassa etsitään vastauksia kysymyksiin kuten: Onko totta että asenne ratkaisee kaiken? Minkälainen asenne on oikea asenne? Mistä sitä löytää, miten sitä käyttää ja minkälaisina annoksina? Ilta Lauran kanssa –live talk show on pyörinyt jo kohta 10 vuoden ajan eri puolilla Suomea, mitä erilaisimmissa paikoissa. Iltojen tarkoituksena on tarjota läsnäolijoille yhteisöllinen tapahtuma, joka on yhtä aikaa sekä viihteellinen että syvällinen. Iltojen teemat ovat kaikkia koskettavia, vieraina kiinnostavia persoonia ja lähtökohtana se, että jokaisella ihmisellä on oma ainutlaatuinen tarina kerrottavanaan. www.iltalaurankanssa.fi
Pirjo Tiira
Pirjo Tiira24/05/2017 @ 22:19
Kiitos vaikuttavasta illasta!
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa24/05/2017 @ 18:53
Kohta mennään! Vielä ehdit! Tervetuloa 🙂
Sirpa Suomalainen
Sirpa Suomalainen24/05/2017 @ 17:34
😂

TULOSSA

  • Ei tapahtumia