Facebookyoutubeinstagram
pe 3.6.2016 klo 20:00
Ravintola Teerenpeli, Hämeenkatu 25, Tampere

Ruumis ja sielu! Ihmisen kehosta, ruumiinkuvasta, ulkonäöstä, mielestä, sielusta ja hengestä keskustelemassa Tampereen Teerenpelin alakerrassa ammatikseen omaa kehoaan esittelevät Emma Karma ja Marko ”Mr Maso” sekä ammatikseen ihmisten sielusta huolta pitävä Minnamaria Tammisalo. Mitä kantila pastori Tammisalo katsoo ihmisen kehoa ja sen pyhyyttä, entä minkälainen sielu kuoriutuu esiin Emman ja Markon sisältä?

Soulhenkisestä musiikista vastaavat fyysisesti läsnä olevat Minna & Jussi Pyysalo.

Liput 8/5e Teerenpelin ovelta. Ovet auki klo 19, showtime klo 20.

Terveutuloa avaamaan kesäkausi Lauran ja illan vieraiden kanssa, rennossa hengessä, soulmusiikin tahdittamana!

Kartta latautuu...

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa -live talk show

Suomen ainoa live talk show nyt Tampereen Teerenpelin alakerrassa! pe 3.6.2016 klo 20 (ovet klo 19) Body & Soul Ruumis ja sielu! Ihmisen kehosta, ruumiinkuvasta, ulkonäöstä, mielestä, sielusta ja hengestä keskustelemassa Tampereen Teerenpelin alakerrassa ammatikseen omaa kehoaan esittelevät Emma Karma ja Marko "Mr Maso" sekä ammatikseen ihmisten sielusta huolta pitävä Minnamaria Tammisalo. Mitä kantilta pastori Tammisalo katsoo ihmisen kehoa ja sen pyhyyttä, entä minkälainen sielu kuoriutuu keskusteluissa esiin ammattistrippaajien Emman ja Mr Mason sisältä? Soulhenkisestä musiikista vastaavat fyysisesti ja henkisesti läsnä olevat Minna & Jussi Pyysalo. Liput 8/5e Teerenpelin ovelta. Ovet auki klo 19, showtime klo 20. Tervetuloa avaamaan kesäkausi Lauran ja illan vieraiden kanssa, rennossa hengessä, soulmusiikin tahdittamana! www.iltalaurankanssa.fi instagram: instalaurankanssa
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa03/06/2016 @ 12:22
Showtime tänään klo 20! Varmista eturivin paikat tulemalla paikan päälle klo 19, jolloin ovet aukeavat ja lipunmyynti alkaa. Liput 8/5e (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja Teerenpelin kantikset).
Talk Show'n kesto n. 2h, sis. väliajan.
#iltalaurankanssa #body #soul #greatpeople #goodmusic
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa02/06/2016 @ 17:37
Kerroin mentorilleni huomisesta illasta, sen sisällöstä, teemoista ja siitä, mitä olen ajatellut vierailtani kysyä. Hänen kommenttinsa:

"Tämä on kaikista näistä (tähän menneistä olleista talk show -illoista) sivistävin ja kasvattavin. Todella rautainen paketti täynnä asiaa. Tärkeitä ja ajankohtaisia aiheita hauskalla tulokulmalla.”
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa01/06/2016 @ 19:05
Rosa Meriläinen Aamulehdessä 24.5: "...ruumis ei ole vihollinen, vaan osa itseä. Se ei ole kuritettava, koulittava ja muokattava."
Kuva ei liity juttuun, sen nappasin tänään kuntosalin seinältä. Näistä(kin) teemoista luvassa keskustelua perjantaina!

TULOSSA

  • Ei tapahtumia