Facebookgoogle_plusyoutubeinstagram

An evening with Laura is a unique live talk show, where all evenings differ while settings, bands and themes are changed.

Rallying points are intimate atmosphere, genuine encounters and profound questions. On the stage entertainment and profound thinking are seen and heard simultaneously. Laura meets all her guests curiously and admiring their uniqueness.

The topics of talk-shows deal with personal growth from fears to dreams. Everyone has a story to tell. What is your story?

COMING EVENTS

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi 5 uutta kuvaa.31/12/2016 @ 0:50
Vuosi 2016 oli lennokas vuosi. Keväällä toteutui suomikiertue Learning to Fly, jonka aikana tuli vierailtua Rovaniemellä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella, Helsingissä ja Laukaan vankilassa. ILK Body&Soul valloitti Tampereen ja Jyväskylän. Syksyllä sain vetää ILK:ta Lempäälässä, Kalajoella ja Porvoossa. Parasta tässä kaikessa on edelleen se, kun saa tutustua niin upeisiin ja ainutlaatuisiin ihmisiin iltoja valmistellessa ja niiden aikana. Se mitä lavalla näkyy on vain pieni osa kokonaisuudesta. Kun mietin kulunutta vuotta, on oloni todella kiitollinen ja siunattu. Kiitos sinulle, kun olet ollut matkalla mukana omalla tavallasi, omalla paikallasi.

Odotan jännityksellä alkavaa vuotta. Uusia suunnitelmia ja ideoita on mielessä paljon. Tervetuloa matkalle mukaan. Toivottavasti kohtaamme.

Mennään kohti uutta vuotta rukoillen, rohkeasti ja rakastaen.
<3 Laura
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi 12 uutta kuvaa albumiin ILK Body&Soul, 3.12.2016, Jyväskylä — paikassa Ravintola Poppari.17/12/2016 @ 21:24
Valokuvat: Janne Ylitalo
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa jakoi käyttäjän Elämä on Lahja - Joulukalenteri kuvan.06/12/2016 @ 12:46
Erittäin hyvää itsenäisyyspäivää! <3 Laura
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa03/12/2016 @ 16:00
Ystävät! Moni on kysellyt, miltä kanavalta ILKkiä voi katsoa. Nyt voin kertoa, että tänään klo 18 Ilta Lauran kanssa Body&Soul -illan suoraa lähetystä voi seurata YouTube -kanavalta alla olevasta linkistä. Kiitos Ismo Karttunen ja Who Productions!

https://www.youtube.com/watch?v=_sIr1JrPUKk
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa02/12/2016 @ 12:13
Ilta Lauran kanssa -live talk show lauantaina Jyväskylässä! Body&Soul. Lauran kanssa keskustelemassa strippareita ja pastori sekä paikallisia yllätysvieraita. Soulhenkistä livemusaa. Poppari klo 18, ovet klo 17.30.
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa29/11/2016 @ 22:16
Facebooktwittergoogle_plus