Facebookgoogle_plusyoutubeinstagram

An evening with Laura is a unique live talk show, where all evenings differ while settings, bands and themes are changed.

Rallying points are intimate atmosphere, genuine encounters and profound questions. On the stage entertainment and profound thinking are seen and heard simultaneously. Laura meets all her guests curiously and admiring their uniqueness.

The topics of talk-shows deal with personal growth from fears to dreams. Everyone has a story to tell. What is your story?

Laura1

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa07/06/2016 @ 23:07
Kiitos kuluneesta keväästä ja Learning to Fly –kiertueesta!

Takana on 10 talk show –iltaa kevään 2016 aikana. Aikamoinen määrä lentoonlähtöharjoituksia ja vielä useampia mieleenpainuvia kohtaamisia uusien ihanien ihmisten kanssa.
Kevään aikana olen uskaltautunut heittäytymään, rakastamaan, elämään, iloitsemaan, yrittämään, toivomaan, unelmoimaan. Olen löytänyt omat siipeni ja oppinut hyväksymään niissä olevat reiät ja arvet. Juuri niiden avulla oma lentoni on minun näköistäni.
Kun olen uskaltanut levittää siipeni ja olen saanut nähdä miten ne ovat kannattaneet, on halu lentää yhä pidemmälle ja yhä korkeammalle vain kasvanut. Tervetuloa jatkamaan kanssani lentomatkaa syksyllä, kun olemme ensin kesän aikana levänneet ja nauttineet auringosta! <3 Laura

Siivet

Sulka rehellisyydestä
sulka rohkeudesta,
sulka uskosta ja urheudesta
sata sulkaa suuresta surusta,tuhat onnen tuntehista
sulka suurin sielun kipinästä.
Sulista kasvavat
suuret kantavat siivet
tuuleen, tuleen, varjoon, valoon
– päivään huomiseen.

Heli Pukki
53 1    View on Facebook
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi 3 uutta kuvaa.04/06/2016 @ 23:23
Malja onnistuneelle Body&Soul -illalle Tampereen Teerenpelissä!
Yleisöpalautteita: "Aitoa" (ensikertalainen)
"ILK Teerenpelissä oli ruumiin ja sielun ytimessä. Harvoin näkee ja kuulee näin rohkeita esiintuloja kristillisellä kentällä. Tätä lisää kiitos." (Ollut muutamassa ILK:ssa)
"Lavajuttu toimi hienosti. Hyvät vieraat ja musiikki erinomainen. Kiitos rohkeudesta ottaa tuo aihe käsittelyyn. Sinua rohkaisen edelleen "kaatamaan" rajoja." (Ensikertalainen)
1    View on Facebook
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa oli live-tilassa.03/06/2016 @ 21:04
5    View on Facebook
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa oli live-tilassa.03/06/2016 @ 19:56
4    View on Facebook
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa03/06/2016 @ 18:57
Täällä odotetaan teitä!
10 1    View on Facebook
Facebooktwittergoogle_plus