Facebookyoutubeinstagram

An evening with Laura is a unique live talk show, where all evenings differ while settings, bands and themes are changed.

Rallying points are intimate atmosphere, genuine encounters and profound questions. On the stage entertainment and profound thinking are seen and heard simultaneously. Laura meets all her guests curiously and admiring their uniqueness.

The topics of talk-shows deal with personal growth from fears to dreams. Everyone has a story to tell. What is your story?

COMING EVENTS

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi 7 uutta kuvaa.14/09/2017 @ 13:48
ILK Ainut elämä Kuopion kaupunginteatterilla 13.9.2017. Vieraina herrasmiehet Veijo Hietala, Hannes Kapanen sekä Atik Ismail. Musiikissa ihana ja upea Antti Kleemola. Kiitos tästä ainutlaatuisesta illasta ihan kaikille! Myös sinulle ihana teatterin valomies, joka toteutit unelmani kattokruunusta!
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa09/09/2017 @ 18:01
"Niin on ollut ja niin on aina oleva, seison omieni puolella..." Aivan mielettömän rohkeaa heittäytymistä eilisessä Vain elämää -jaksossa! Tyylillä ja asenteella. Karismaattinen Juha Tapio nähdään tänä syksynä myös toisessa elämä -aiheisessa tapahtumassa, nimittäin ILK Ainut elämä @Lahti, to 21.9 klo 19 Lahden kaupunginteatterissa. Liput hupenevat kovaa vauhtia. Lippu.fi.
Ilta Lauran kanssa
Juha Tapio - Sinuhe (Vain elämää kausi 7)
Kuuntele kokonaiset kappaleet Spotifyssa, Apple Musicissa tai Deezerissä! http://lnk.to/vain_elamaa_2017
youtube.com
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa08/09/2017 @ 17:41
Arjen luksusta on hyvä kahvi.
Arjen luksusta on Ilta Lauran kanssa. Kiireetön hetki ajatuksia sisältävien keskusteluiden ja hyvän musiikin parissa.
Ensi keskiviikkona Kuopiossa. Ainut elämä. Kenelle elän sitä?
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa05/09/2017 @ 17:03
Kuopiossa vieraina kolme tosimiestä. Eräs heistä on kertoo fanittavansa Clint Eastwoodia, mutta itkee, kun katsoo Titanicia. Eräs heistä taistelee riippuvuuksien kanssa. Eräs on klaanin päällikkö. Mikä heitä yhdistää? Se selviää ensimmäisessä Ainut elämä -illassa Kuopiossa.
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa01/09/2017 @ 16:28
Mitä jos tietäisit eläväsi ainutta elämääsi? Mitä tekisit, mitä kohti kävisit? Radio Dein 20 -vuotisjuhlan kunniaksi päästään Ainut elämä -talk show -illoissa sukeltamaan mitä mielenkiintoisimpien vieraiden sielunmaisemiin. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin luvassa on sekä liikutuksen kyyneleitä että naurunremahduksia. Musiikissa maestro Antti Kleemola!
Facebooktwitter