Facebookyoutubeinstagram

An evening with Laura is a unique live talk show, where all evenings differ while settings, bands and themes are changed.

Rallying points are intimate atmosphere, genuine encounters and profound questions. On the stage entertainment and profound thinking are seen and heard simultaneously. Laura meets all her guests curiously and admiring their uniqueness.

The topics of talk-shows deal with personal growth from fears to dreams. Everyone has a story to tell. What is your story?

COMING EVENTS

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa14/08/2017 @ 15:42
Elämä on laiffii! Voiko olla henkilökohtaisempaa ja ainutlaatuisempaa aihetta kuin oma elämä? Elämänmakuisia iltoja tiedossa mitä mielenkiintoisimpien vieraiden kanssa tänä syksynä. Lisätiedot iltalaurankanssa.fi

pe 25.8 Kauhajoki, Ojalan vintti
ke 13.9 Kuopio, kaupunginteatteri
to 21.9 Lahti, kaupunginteatteri
pe 29.9 Jyväskylä, Kaupunginkirkko
ti 3.10 Joensuu, kaupunginteatteri
ke 25.10 Vaasa, kaupunginteatteri
la 28.10 Lempäälä, Nuorisoseurantalo
ke 15.11 Pori, Kehräämö
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa29/07/2017 @ 18:25
Kirjoitin kolumnin Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sleyn) viikkolehti Sanansaattajaan. Lehti, jossa kolumni oli, ilmestyi hiljattain.
Mukavaa viikonloppua, rakkaat ihmiset! <3 Laura
(kuva: Janne Ylitalo)

Oodi ihmisille

”Ystävien tapaaminen ympäri Suomea.” Tämä on yleisin vastaus, kun kysyn ihmisiltä miksi he ovat tulleet hengellisille kesäjuhlille. Kuka ensimmäistä kertaa, kuka kolmattakymmenettäkolmatta jo neljännessä polvessa.
Uusien ihmisten ja vanhojen ystävien tapaaminen on myös se vastaus, miksi itse osallistun mielelläni hengellisille kesäjuhlille.

Juhannuksena olin mukana Keuruulla Suomen helluntaiseurakuntien Juhannuskonferenssissa (olin siellä töissä), viikko sen jälkeen osallistuin Sleyn Evankeliumijuhlille Helsingissä (töissä sielläkin), eikä tässä vielä kaikki, pari viikkoa evisten jälkeen olin New Wine -konferenssissa Himoksella (siviilinä). Jälkimmäisessä oli edustettuina varsin monia kristillisiä seurakuntia, luterilaisia ja vapaakirkollisia mutu-tuntumalla eniten.

Ihmiset ovat ihania. Ikään, sukupuoleen ja hengelliseen suuntautumiseen katsomatta voin rehellisesti sanoa, että rakastan ihmisiä. Jokainen ihminen on ikään kuin oma maailmansa, ja näihin maailmoihin on mielenkiintoista tutustua. On valtavan suuri rikkaus ja siunaus saada tuntea paljon ihmisiä eri seurakunnista ja kirkkokunnista, ja lisäksi vielä paljon heitä, jotka eivät kuulu mihinkään kirkkoon tai usko Jumalaan.

Riippumatta siitä mihin uskomme tai emme usko, mihin kuulumme tai emme kuulu, olemme kaikki Jumalan kuvia. Niin minä ajattelen. Hän on painanut meihin oman kädenjälkensä, ja osaamme sen tähden luoda uutta ja rakastaa. Kunpa käyttäisimmekin näitä lahjoja aina Hänen kunniakseen! Jeesus sanoi: ”Kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos te rakastatte toisianne”.

New Wine –konferenssissa monet ihmiset pysäyttivät minut ja tulivat kiittelemään Sleyn evankeliumijuhlien talk show -illoista. Osa oli ollut mukana tapahtumassa, osa oli kuunnellut lauantai-illan Radio Deistä ja osa katsonut YouTubesta. Kiitoksissa toistuivat usein sanat aitous, rohkeus, rakkaus.

Kun jännitin etukäteen kyseisiä iltoja, totesin, että vaikka meidän suunnitelmamme olisi hiottu viimeisen päälle, mutta siitä puuttuisi rakkaus ja Pyhän Hengen läsnäolo, ei sillä olisi mitään merkitystä. Tärkein asia on se, että Jumala saa toimia ja koskettaa ihmisiä. Kiitos Herralle, Pyhä Henki oli läsnä ja armon sanoma sai koskettaa monia. Talk show –vieraat Markku Koivisto, Jippu sekä Arto Merisalo kertoivat kukin avoimesti omasta tiestään myrskyjen läpi tähän päivään. He antoivat kasvot ihmisyydelle: heikko ja syntinen ihminen tarvitsee Jeesuksen sovitustyön kautta avautuvaa armoa sekä rakkautta. Yhtä aikaa maailman helpoin ja vaikein tehtävä on se, kun mitään ei oikeastaan tarvitse edes tehdä. Vai onko se tekemistä, jos suostuu nöyrtymään sen tosiasian edessä, että en olekaan hyvä vaan oikeastaan aika paha? Ja silti tai juuri siksi Jumala rakastaa minua niin paljon, että halusi kärsiä minulle kuuluvan rangaistuksen puolestani. Kuten teologi Aleksi Kuokkanen kiteytti lauantai-illan sanoman: Jeesuksen ristinkuoleman tähden ovi vapauteen on auki edessäni.

Se mihin kiinnitämme huomiomme kasvaa meissä. Note to myself: 1. Kiinnitä ensisijaisesti huomiosi Jeesukseen. 2. Vasta sen jälkeen huomio itseesi ja toisiin. 3. Mieti mitä Jeesus sanoisi tai tekisi, kun katsot itseäsi peilistä tai kaveria bussipysäkillä.
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa06/07/2017 @ 12:05
Moni on kysellyt mistä lauantai-illan talk shown voisi jälkeenpäin kuunnella tai katsella. Tässä suora linkki, olkaa hyvät ja saa jakaa eteenpäin. Armo kuuluu jokaiselle. Yksi illan aikana esittämäni kysymys: "Kumpi antaa helpommin anteeksi, Jumala vai ihmiset?" Ihanaa päivää just sulle tänään! <3 Laura
Ilta Lauran kanssa
Evankeliumijuhla 2017 Myrskyn silmässä
Evankeliumijuhla 2017 Myrskyn silmässä -talk show. Laura Siltalan haastattelussa Markku Koivisto, Aleksi Kuokkanen, Jippu sekä Arto Merisalo.
youtube.com
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa päivitti kansikuvansa.06/07/2017 @ 11:51
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi 5 uutta kuvaa.02/07/2017 @ 13:47
2 x ILK @Sleyn evankeliumijuhlat, Hgin Jäähalli, takana. Koskettavaa, puhuttelevaa, rehellistä keskustelua. Ei hurskastelua. La-illan "Myrskyn silmässä" talk show'n voi kuunnella Radio Deiltä heti ma 3.7. Tunti Lauran kanssa -ohjelmassa klo 16 ja uusintana ke klo 20. Kiitos Sley, kiitos vieraat, kiitos yleisö. Mennään eteenpäin rukoillen, rohkeasti ja rakastaen. ❤️Laura
Facebooktwitter