Facebookyoutubeinstagram

An evening with Laura is a unique live talk show, where all evenings differ while settings, bands and themes are changed.

Rallying points are intimate atmosphere, genuine encounters and profound questions. On the stage entertainment and profound thinking are seen and heard simultaneously. Laura meets all her guests curiously and admiring their uniqueness.

The topics of talk-shows deal with personal growth from fears to dreams. Everyone has a story to tell. What is your story?

COMING EVENTS

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa päivitti kansikuvansa.16/11/2017 @ 16:07
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi 3 uutta kuvaa.16/11/2017 @ 13:24
Kiitos Pori ja viimeisen kerran onnea Radio Deille 20v! On se vaan aina yhtä hienoa ja ihmeellistä miten yhden illan aikana päästään niin syvälle ihmisyyteen ja elämään kiinni. Kun lähdin tänään Porin juna-asemalta niin taivaalla näkyi täydellinen sateenkaari. Kaunista. Elämä on kaunista.
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa15/11/2017 @ 11:10
Tänään tarjoillaan Porissa paikallista energiaa kun mukana ovat jääkiekkolegenda, Suomi-musan legenda sekä yksi presidenttiehdokkaista. Illan musiikista vastaa tuttuun tapaan Antti Kleemola, joka on tehnyt useita biisejä myös Yölle. Ja kyllä Ollikin saa laulumikin käteensä jossain kohtaa iltaa😉 Lippuja ovelta tuntia ennen esitystä. Nähdään!!
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa11/11/2017 @ 8:30
Lauantai ja karkkipäivä. Makeeta päivää kaikille!
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi 13 uutta kuvaa — paikassa Vaasan kaupunginteatteri.06/11/2017 @ 23:48
Kuvat: Kimmo Karinen
Facebooktwitter