Facebookgoogle_plusyoutubeinstagram

An evening with Laura is a unique live talk show, where all evenings differ while settings, bands and themes are changed.

Rallying points are intimate atmosphere, genuine encounters and profound questions. On the stage entertainment and profound thinking are seen and heard simultaneously. Laura meets all her guests curiously and admiring their uniqueness.

The topics of talk-shows deal with personal growth from fears to dreams. Everyone has a story to tell. What is your story?

COMING EVENTS

Here and nowWed 16.11.2016
Porvoo, Vanha Navetta
Body & SoulSat 3.12.2016
Jyväskylä, Ravintola Poppari

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi tapahtuman.19/10/2016 @ 23:36
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi 4 uutta kuvaa.08/10/2016 @ 16:54
KIITOS Kalajoen kristillinen opisto ja naistenpäivät!! Olipa ILO viettää kanssanne perjantai-ilta! Ihanat naiset, I love you <3 Järjestelytiimi oli loihtinut upean ILK -stagen, jolla kaksi naista kertoi oman elämänsä käännekohdistaan koskettavasti. Kiitos rohkeudesta Essi Kettunen (Essille ja bändille kiitos myös musiikista!) sekä Elise Lindqvist, prostituoituja auttava Tukholman Enkeli.
Tässä pari palautetta: "Kiitos Laura, hyvin viihdyttävä ja syvällinen kokonaisuus ja sinulla on selkeä ja miellyttävä tyyli puhua."
"Kiitos ihanasta Kalajoen illasta! Oletpa sinä valloittava persoona. Oli mukava päästä kuuntelemaan sinua viimeinkin livenä näillä leveysasteilla ;) Iltapalapöydässä keskustelimme kuinka hyvä mieli tuli talk showstasi."
Muistakaa naiset: Katsokaamme itseämme peilistä ja sanokaamme itsellemme "Wau, mikä mimmi!"
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa07/10/2016 @ 18:04
Terveisiä Kalajoelta! Tänään illalla ILK:ssa puhutaan tulevaisuudesta ja toivosta. Kiitos Minnan Ruusupuulle kauniista kukkakimpusta, se matkasi Jyväskylästä tänne asti. Jos sinä olisit kukka, niin mikä kukka olisit ja miksi? Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! ❤️Laura
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa04/10/2016 @ 19:47
Lainaan itseäni Ilon aika -lehdessä: "Talk show -vieraiden kertomukset lähettävät Siltalan usein tutkimusmatkalle itseensä. Ketään vierasta ei kutsuta koskaan häpäistäväksi, vaan tarinansa kautta johdattamaan kuulijat miettimään omaa tarinaansa.
Kaikki vieraat ovat illoissa myös samalla viivalla. Sillä ihmisten leimaaminen ja ennakkoluulot ärsyttävät talk show -emäntää. Uskovat lokeroidaan helposti epätasa-arvon kannattajaksi ja vanhoillisiksi. Mutta kyllä leimat lentelevät myös toisinpäin. Siksi Siltala toivoo, että osaisimme ottaa enemmän mallia Jeesukselta. Hänelle Jeesus on ennen muuta armon antaja, jota ilman ei voi elää, mutta myös esimerkki.
-Jeesus kohteli kaikkia ihmisiä kunnioittavasti ja arvostavasti ja näki jokaisessa ihmisessä Jumalan luoman iankaikkisen olennon."
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa03/10/2016 @ 17:25
Tasan kahden kuukauden päästä. La 3.12 Jyväskylä, Poppari. Ilta Lauran kanssa -talk show: Body&Soul.
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa28/09/2016 @ 15:52
Huomio Oulun seutu ja naiset! Ensi viikon perjantaina 7.10 ILK on mukana Kalajoen kristillisen opiston naistenpäivillä. Voit osallistua pelkästään illan talk showhun, jossa käsitellään naistenpäivien teemaa Tulevaisuus ja toivo. Mitä se tarkoittaa, silloin kun kaikki toivo on mennyt? Henkilökohtaisia tarinoita sekä hyvää musiikkia, tervetuloa <3
Facebooktwittergoogle_plus