Facebookgoogle_plusyoutubeinstagram

An evening with Laura is a unique live talk show, where all evenings differ while settings, bands and themes are changed.

Rallying points are intimate atmosphere, genuine encounters and profound questions. On the stage entertainment and profound thinking are seen and heard simultaneously. Laura meets all her guests curiously and admiring their uniqueness.

The topics of talk-shows deal with personal growth from fears to dreams. Everyone has a story to tell. What is your story?

COMING EVENTS

FACEBOOK

Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa14/02/2017 @ 10:59
Hyvää ystävänpäivää juuri sinulle! <3 Laura
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi 2 uutta kuvaa.03/02/2017 @ 14:19
Maaliskuu, Helsinki, ILK. Kaupungin valojen loisteessa elämän merkitystä ja merkityksellistä elämää pohtimassa 9.3. Pepe Willberg ja 18.3. Pirjo Nuotio, Olli Helenius, Mika Kalmi sekä Jim Hakola.
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa27/01/2017 @ 19:12
Keväiset tuulet puhaltavat ILK:ssa! Tänä keväänä ILK-iltojen teemaksi nousee KAUPUNGIN VALOT. Se kertoo ihmisestä, joka elää kiireen ja tehokkuusvaatimusten keskellä, mutta syystä tai toisesta pysähtyy tai tulee pakon edessä pysäytetyksi. Silloin mieleen saattaa nousta kysymys elämän mielekkyydestä. Mikä merkitys tällä kaikella on? Kuka minä olen? Minkälaisia jälkiä elämä on minuun jättänyt? Minkälaisen jäljen haluan itse jättää jälkeeni? Entä missä on Jumala, onko hänestä jälkeäkään?

Kaupungin valot loistavat ensin Helsingissä:
to 9.3. Meilahden kirkko klo 19
la 18.3. Luther-kirkko klo 18
ke 5.4. Alppilan kirkko klo 19
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi 5 uutta kuvaa.31/12/2016 @ 0:50
Vuosi 2016 oli lennokas vuosi. Keväällä toteutui suomikiertue Learning to Fly, jonka aikana tuli vierailtua Rovaniemellä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella, Helsingissä ja Laukaan vankilassa. ILK Body&Soul valloitti Tampereen ja Jyväskylän. Syksyllä sain vetää ILK:ta Lempäälässä, Kalajoella ja Porvoossa. Parasta tässä kaikessa on edelleen se, kun saa tutustua niin upeisiin ja ainutlaatuisiin ihmisiin iltoja valmistellessa ja niiden aikana. Se mitä lavalla näkyy on vain pieni osa kokonaisuudesta. Kun mietin kulunutta vuotta, on oloni todella kiitollinen ja siunattu. Kiitos sinulle, kun olet ollut matkalla mukana omalla tavallasi, omalla paikallasi.

Odotan jännityksellä alkavaa vuotta. Uusia suunnitelmia ja ideoita on mielessä paljon. Tervetuloa matkalle mukaan. Toivottavasti kohtaamme.

Mennään kohti uutta vuotta rukoillen, rohkeasti ja rakastaen.
<3 Laura
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa lisäsi 12 uutta kuvaa albumiin ILK Body&Soul, 3.12.2016, Jyväskylä — paikassa Ravintola Poppari.17/12/2016 @ 21:24
Valokuvat: Janne Ylitalo
Ilta Lauran kanssa
Ilta Lauran kanssa jakoi käyttäjän Elämä on Lahja - Joulukalenteri kuvan.06/12/2016 @ 12:46
Erittäin hyvää itsenäisyyspäivää! <3 Laura
Facebooktwittergoogle_plus